ЗА НАС

Традиција од 1912 година… Фамилија Попевски почнуваат во Солун, Прилеп и Битола уште во 1912 година со трговски активности. Помладата генерација ја продолжува традицијата со трговија во 90-тите години, за во 2021 Душан Попевски го основа најновиот холдинг со цел продолжување на трговските активности со најнови иновативни технологии во областа на електричните возила и соларната енергија… Бидејќи иднината е сега, најновите технологии ќе ги направиме да бидат достапни на пазарот во нашата држава и ќе бидеме секогаш во тек со најновите иновации во областа и пошироко.

100% електрични возила, се прифатени од природата бидејќи немаат штетни влијанија па дури и 0% емисии, а прифатени се од луѓето со еколошка свест и потреба за поекономичен транспорт, без бучавост и вибрации, без миризби и без потреба за одржување со менување на масло кое може да заврши во природата или на улиците.

МИСИЈА

Бидејќи „Иднината е сега“ најновите технологии од областа на електричните возила и солaрни системи ќе ги направиме да бидат достапни на пазарот во нашата држава како најдобар избор на нашите клиенти

ВИЗИЈА

Електричните возила да бидат во што поголем број на улиците а производството на електрична енергија од сончеви системи во се поголем процент од вкупното производство.